KAYSERİ / MELİKGAZİ - Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi

EZAN OKUMA YARIŞMASINDA BÖLGE FİNALLERİNDE 1. OLDUK

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma yarışması bölge finalinde birinci olduk. Daha önce il içi elemeleri yapılan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge finali, bu sene Adana'da yapıldı. Okulumuzu M. Akif ODACI adlı öğrencimizin temsil edip birinciliği elde ettiği yarışmaya okulumuz Meslek Dersleri öğretmenlerimizden Kadir MAZICI ve M. Cihat ÖZKAN görevli ve takipçi olarak katıldı. Okulumuz 10. sınıf öğrencisi M. Akif ODACI, Adana'da yapılan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında okulumuzu ve Kayseri'yi en iyi şekilde temsil ederek Bölge 1. si olmuş ve Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencimize İstanbul'da Ayasofya Camii'nde yapılacak olan Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 15:08 - Görüntülenme: 55