T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi

HUZUREVİ ZİYARETİMİZ !!!

Yaşlılık rahmet vesilesidir. Yaşlıya hürmet sevaptır. Bir kimse yaşlılığında hürmet görmek isterse, gençliğine yaşlılara hürmet göstermelidir. Yaşlılık ömrün kışıdır, gençliğin ömrün ilk baharı olduğu gibi. Yaşlıların duası kabul olur, onun için yaşlıların duasını almaya bakmalıyız. Yaşlıları ziyareti ertelememeliyiz. Çünkü yaşlılığın ötesinde ölüm var, yaşlılıktan sonra ölümden öte yol yok.

  

Okulumuz Ortaokul ve Lise öğrencilerinden oluşan bir ekiple Huzur evinlerinde kalan büyüklerimizin moralini yükseltmek, kuşaklar arası diyaloğu sağlamak, öğrencilerimizde saygı, yardımseverlik duygularını geliştirerek değerlerimize sahip, vefalı bir birey olmanın onurunu yaşatmak, etkinlikler hazırlayarak büyüklere moral ve motivasyon  sağlamak amacıyla Huzurevi Ziyaretimizi gerçekleştirdik. Büyüklerimizle kaynaşıp bolca sohbet eden öğrencilerimiz onlara merak ettiklerini sordular, ilahiler söylediler, daha önceden hazırlaıdıkları hediyeleri takdim ettiler. Aileleri ile birlikte hazırlamış oldukları yiyecekleri ikram ettiler.

Ziyaretimizde büyüklerimizin mutlu oldukları ve yüzlerinde tebessüm eksilmediği görüldü. Bolca hayır duası alan ve bir daha gelme sözünü vererek huzurevinden ayrılan öğrencilerimizden aldığımız dönütler yapılan etkinliğin başarıya ulaştığını desteklemektedir. 

Ziyaretimize katılan ve destek veren okul idaresine, katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 16:07 - Görüntülenme: 89
  Beğen | 0  kişi beğendi