KAYSERİ / MELİKGAZİ - Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

İngilizce Drama atölyesi İngilizce öğretmenimiz Sibel ŞENKAL rehberliğinde yürütülmektedir. Atölyede 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz bulunmaktadır.  Atölyenin amacı; öğrencilere İngilizceyi sevdirmek, öğrencilerin İngilizce telaffuz becerilerini geliştirmek, toplum önünde çekinmeden İngilizce cümleler kurmalarını sağlamaktır. Öğrenciler, drama metinleri okuyarak kelime telaffuzlarına dikkat etmeyi, İngilizce bir şeyler söyleyebilmeyi öğrendiler. Atölyede her seviyeden öğrenci olduğu için (5,6,sınıf) biraz seviye farklılığı oluşsa da özellikle 5.sınıf öğrencinin telaffuzunun müthiş derecede değiştiğini gözlemlendi. Ayrıca atölyede İngilizce kareoke yarışması için çalışmalar yapıldı. Kelime öğrenmek için snapword tekniğinden yararlanıldı ve bununla ilgili sene sonu okul şenliğinde sergi açmaya karar verildi.

Şbt

Erciyes İmam Hatip Ortaokulu'nun korkusuz(!) öğrencileri kan grubunu ögrendi. Öğrencilerimiz Fen Bilgisi Öğretmenimiz Ayşe Hocamız ile birlikte kan grubu öğrenme kitlerini kullanarak etkinlik yaptı. Kan gruplarını bu etkinlik ile öğrenen öğrenciler güzel bir deneyim yaşadı. Okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve merak ve cesaretlerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

ÖNDER GENÇ İmam Hatipliler Derneği bizimleydi.

İmam Hatip Lisesi Mezunu genç üniversiteli kardeşlerimiz okulumuz öğrencilerine ufuk açıcı bilgilendirmelerde bulundular. Öğrencilerimizde girişimcilik ruhunu geliştirme, geleceğe emin adımlarla yürüme adına güzel bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Çalışmalarında başarılar diliyor, şükranlarımızı sunuyoruz.